Udruženje Nevesinjaca u Beogradu organizuje tradicionalno Nevesinjsko sijelo koje će 23. februara biti održano u Svečanom salonu „Mali vikend“ na Banjici.

 

Drage Nevesinjke i Nevesinjci, poštovani prijatelji Nevesinja, stoji u obavještenju i dalje se navodi.

"Obavještavamo vas da će Udruženje Nevesinjaca u Beogradu organizovati Nevesinjsko sijelo, u petak 23. februara 2024. godine, u Svečanom salonu „Mali vikend“ na Banjici. Okupljanje gostiju je predviđeno od 18 časova, a kulturno-zabavni program počeće u 19 časova. U programu učestvuju gosti iz Nevesinja, renomirani dramski i muzički umjetnici iz Srbije.

Kao što smo radili na prethodnim sijelima i na ovome ćemo organizovati nagradnu igru tombolu u kojoj su zadržane tri glavne nagrade - gusle, sušeni svinjski pršut i mješina sira torotana. Pored toga, u nagradnom fondu imaćemo vrijedne odjevne predmete, slike, knjige i druge nagrade koje obezbjeđuju vjerni prijatelji našeg Udruženja.

Cijena ulaznice iznosi 3.500,00 dinara. Za članove Udruženja koji su članarinu uplatili u 2023. godini cijena ulaznice iznosi 3.000,00 dinara. U tu cijenu uračunato je kompletno jelo i piće. Zainteresovani za Sijelo ulaznice će moći kupiti u periodu od nedelje, 18. februara do četvrtka, 22. februara, u prostorijama Mjesne zajednice Dedinje, Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića broj 29 (ugao sa Ulicom Vile Ravijojle), u vremenu od 17 do 20 časova.

2c42a4e64a91ec5c88eee5f5cabd945a_XL.jpg (308 KB)