Motociklista iz Ljubinja /1988/ preminuo je od posljedica zadobijenih povreda u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Jasen na magistralnom putu Trebinje-Bileća, potvrđeno je za TrebinjeLive.info.

trebinje-hitna-pomoc.jpg (93 KB)

Motociklista je zadobio teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila 15. jula, a u kojoj je učestvovao i automobil "Mercedes".

Nakon što je vozilom hitne pomoći prebačen u trebinjsku Bolnicu, vozač motocikla je dalje transportovan za Klinički centar Crne Gore, gdje je sinoć i preminuo.

Inače, na putevima u Hercegovini u posljednjih nekoliko dana zabilježen je povećan broj saobraćajnih nezgoda, pa se svim učesnicima u saobraćaju savjetuje dodatan oprez, ali i izbjegavanje vožnje u najtoplijem dijelu dana.

Iz Policijske uprave Trebinje apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu kulturu i saobraćajne propise.

"S obzirom na trenutne vremenske uslove, visoke temperature, na put kreću rano ujutru ili poslijepodne kad je sunce slabije, da uvijek pored sebe imaju vode i da u toku putovanja prave češće pauze", poručili su iz PU Trebinje.