Branko Krkalović u muškoj i Snežana Ilić u ženskoj kategoriji, pobjednici su prvog polumaratona "San Ran" koji je danas Održan u Trebinju.

san run muskarci.jpg (356 KB)

U muškoj kategoriji - trka 21 kilometar, drugi je bio Luka Čupić i treći Ivan Vujović. U konkurenci žena druga kroz cilj je prošla Natalija Đurić i Jelena Ilić treća.

sun run zene.jpg (348 KB)

Nagrade najboljim je uručio gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, koji je čestitajući pobjednicima i svim učesnicima istakao da je današnji polumaraton na ponos Trebinja i cijele regije.

„U Trebinju su danas učesnici iz cijelog regiona. Trebinje je grad sporta za 2025. godinu i mi smo pokrenuli niz projekata i manifestacija jer to je budućnost za omladinu i grad. Mi kao Grad bićemona raspolaganju da ova manifestacija postane tradicija“, rekao je gradonačelnik Ćurić.

Slobodan Gutović, ispred organizatora iz Udruženja građana "Sportom do zdravlja" istakao je da je sve  prošlo u najboljem redu.

„Oko 350 trkača iz zemalja regiona  učestvovalo je u prvom polumaratonu "San Ran". Po osmjesima učesnika i posjetilaca vidimo da smo našu misiju priveli kraju, tako da se nadam da će iz Trebinja ponijeti najljepše uspomene. Staza je bila zahtijevna u nekim dijelovima, ali smo se potrudili da imaju dovoljno okrijepnih stanica“ rekao je Gutović.